måndag 9 april 2012

Mjölkfritt och drömmar

Inatt har vi haft en liten helvetesnatt, igen (skriver liten för att inte utmana ödet).

Slump eller inte, Siris mjölkfria gröt tog slut igår och dom hade inte den sorten vi brukar köpa på Coop så jag tänkte i ett svagt ögonblick - äh, skit samma, vi har ju vanlig 6-månaders gröt hemma, vi kör den ikväll och ser...

Och nu såhär ett halvt dygn senare vet jag inte om det var ett så jäkla smart drag. Det kan ju såklart vara slumpen men det känns ju lite misstänkt när hon får vanlig gröt och helt plötsligt blir som hon va för ett tag sen, innan vi började med mjölkfri gröt.

Nog för att hon inte sovit bra utan mjölkfritt heller men det är ändå skillnad på 2-3 timmar i taget och utan att vara massa otröstligt ledsen under natten och att hon vaknar 1 gång i timmen och är hur ledsen som helst.

9 uppvak har det blivit inatt, varav ett 40 minuters pass med tröstning av superledsen liten tjej.

Så atteee... det lutar åt en vända med mjölkfritt igen.

Igår natt när jag var så jävla trött låg jag och drömde om att få massage, sådär på riktigt, med vågor i bakgrunden och hela kitet och sen en natt på typ hotell, i en stor säng, själv, utan en sambo som snarkar och en liten som vaknar hela tiden och sover allmänt oroligt. Att få vakna utvilad, ringa hem och få höra att allt är bra och att natten gått hur fint som helst. Och frukostbuffé, en såndär riktigt lyxig hotellfrulle! Med färskt bröd, färsk frukt, massa olika sorters juice, omelett med svampstuvning, bacon, fil, flingor, ost, kaffe, te, marmelad... Och att få sitta i lugn och ro och bara äta, äta, äta. Vem vet, kanske till och med läsa en tidning till. Oj, oj, oj, heeeerreeeguuuud som Ranelid hade uttryckt det.

Jag ser ut som en zombie idag, skojar inte. Känner mig som en också.

Imorse upptäckte Siri ett nytt sätt att äta frukost på... man kan säga att det lektes och kladdades mer än vad det åts. Aaaja, man kan inte vinna varje gång :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kramelikram till er <3 Hoppas snuttan inte får magknip/tandvärk i natt och att ni får en skön och sömnrik natt :) Vilka underbara foton på sötaste Siri! Skickar sköööna energitankar till er och hoppas de når fram;)

Ni får komma ut till oss en dag när ni orkar och mysa lite...kanske inte kan erbjuda bästa massagen o lyxigaste hotellfrukosten, men nästan... ;)Kram Josse

Jos sa...

Tack Josse vad söt du är! :)

Tyvärr ingen sömnrik natt än men hälsa på vill vi gärna göra någon dag! Det är så svårt att få tiden att räcka till bara när Dada jobbar en del helger men nån helg måste vi ju lyckas :)

Hoppas att allt är bra med er!
Kram