torsdag 19 maj 2011

Pigg liten bebbe

Idag har vi varit hos Marit. Blodsocker, blodtryck och blodvärde var bra alltihop, blodvärdet var påväg upp så jag gissar att järntabletterna har börjat göra lite verkan. Skönt när allt är som det ska!

Vågen visar 11 kg plus, det känns ju sådär, jag undrar lite vad det kommer sluta på! Det känns att jag bär runt på en del extra vikt, det är inte så jag känner att trippar fram om man säger så.

Hon berömde den fina magen och kurvan ser tydligen bra ut den med!

Liten då? Hjärtljuden var fina, en pigg liten bäbis säger hon.

Hon ska börja känna hur bäbis ligger nästa gång, men hon tyckte redan idag att det kändes som att liten har lagt sig med huvudet nedåt. Jag vet inte riktigt vad det innebär, men hon trodde inte att den kommer vända sig uppåt igen, har lilla bäbis väl lagt sig med huvudet nedåt så brukar dom tydligen ligga kvar så. Hon trodde även det kunde förklara att jag börjat få lite som mensvärk den senaste veckan, huvudet trycker förmodligen på lite nedåt, det ska inte vara någon större fara men det är bra om jag kan lägga mig och vila när det blir så. Lite svårt på jobbet men får göra det när jag är hemma i alla fall!

Jag glömde såklart ta upp mina svullna ben, men har ju strumporna nu så det är nog ingen fara med tanke på att blodtrycket ändå var bra.

Så som det är nu ser allt bra ut, vi närmar oss och liten verkar må alldeles utmärkt!

Det är bara jag som börjar känna mig sliten, håller tummarna för att dom här sista 2-3 månaderna innan BF går fort!

Längtar!

2 kommentarer:

Botchow sa...

Åh vad härligt att höra att allting går som det ska!!! Bara 2-3 månader kvar nu?? Vad fort det gott!!
Puss på magen!!

SKa ni kolla vad det blir förresten? Vet ni?

Jos sa...

Jaa, 2-3 månader kvar, det går fortare än man tror! :)

Tror inte vi kommer kolla och jag har inte den blekaste om vad det kan tänkas vara för liten där inne :) Många har ju typ känt det på sig å vart helt säkra på vad det kommer bli men jag har verkligen ingen aning :D Bara den mår bra och är frisk!

Puss på dig!